Search

Vaša narudžba je potpuno sigurna!

U digitalni kodovi Univerzalno cijenimo vašu privatnost, zato o vašim podacima pažljivo brinemo.

Sve informacije koje nam ostavljate prilikom registracije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što osigurava bezbjednu saradnju sa nama.

Da bismo obradili vašu narudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, e-mail i kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željeni kod, kao i da vas obavijestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Digitalni kodovi Univerzalno (kodovi.univerzalno.com) odgovorni su za poštovanje pravila zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosljeđujemo trećim licima. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, osim ukoliko se to od nas bude zahtjevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled našeg WEB SHOP-a i omogućili Vam jednostavnije korištenje, sigurniju i ugodniju kupovinu.

Saglasnost i promjena uslova

Korištenje naših usluga podrazumjeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korištenja. Obavezujemo se da ćemo se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Back to Top