Search

Digitalni kodovi Univerzalno WEB SHOP (kodovi.univerzalno.com) je u vlasništvu firme Univerzalno d.o.o. Sarajevo. Putem WEB SHOPA nudimo usluge pružanja informacija te online naručivanja i kupovine digitalnih kodova. Digitalni kodovi Univerzalno WEB SHOP je aktivan 24h dnevno, svaki dan u godini. Pristup online trgovini može biti povremeno onemogućen radi održavanja ili eventualnih tehničkih problema.

Digitalni kodovi Univerzalno (kodovi.univerzalno.com) kao pružatelj usluga pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika, a uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa međunarodnim običajima online poslovanja. Uslovi korištenja propisuju pravila za korisnike i odnose se na korištenje WEB SHOPA Digitalni kodovi (kodovi.univerzalno.com). Prilikom pristupa na online trgovinu, korisnik treba da pročita uslove korištenja i da ih prihvati, u slučaju ako želi koristiti usluge koje ovdje pružamo.

Cijene navedene na WEB SHOP-u izražene su u valuti konvertibilna marka (KM), međunarodne oznake BAM. Cijene su maloprodajne, sa uračunatim PDV-om, a važeća cijena je ona cijena navedena u trenutku primanja narudžbe.

Plaćanje narudžbe kupac vrši prilikom kupovine digitalnog koda, a plaćanje se vrši isključivo kartično. Pročitajte više OVDJE!

Digitalni kodovi (kodovi.univerzalno.com) radi dostavu kodova e-mailom.

Kako bi vas što bolje informisali o digitalnim kodovima iz ponude, mi ćemo se potruditi da materijali koje postavljamo na web-stranicu budu što tačniji i precizniji.

Prije kupovine provjerite detaljno da kupujete kod za odgovarajući račun i regiju. Kod mora odgovarati vašem nalogu, navedenoj valuti plaćanja na nalogu te država navedena na kodu mora odgovarati vašem accountu. U slučaju greške, nema povrata novca.

Back to Top